close

Over RF

ONZE AMBITIE
Met Recruitment Facts willen wij hèt online community based learning platform worden voor professionals binnen het vakgebied

ONZE OVERTUIGING
Wij geloven dat alle kennis over en innovatie(kracht) van ons vakgebied beschikbaar is binnen de community. Met het verbinden van elkaar ontwikkelen we de collectieve intelligentie. We betrekken vakgenoten en professionals buiten ons vakgebied ter inspiratie en om beter te worden in wat we doen. Het komt alleen niet vanzelf. Input is output. Geven is krijgen. Learning is Sharing en andersom.

KENNIS MATCH
Voor en door recruiters, gebruikers en leveranciers! Of je nu kennis komt halen of brengen, je hebt de ambitie om jezelf en het recruitment vak continu te verbeteren. Via ons platform maken wij de match tussen beschikbare kennis en ontwikkelingsbehoefte.

IMAGINE YOU MAKE OTHER GROW
Draag bij en deel jouw kennis en ervaring. Bepaal zelf hoe je impact wilt maken. Blog, vlog of deel je kennis via een webinar. Recruitment Facts faciliteert en helpt je bouwen aan de ontwikkeling van anderen, het vak en die van jezelf. Let’s go!

×