close
LearningProces & Optimalisatie

Recruitment Facts & A.S Watson lanceren Learning Module

Op 8 mei aanstaande lanceert Recruitment Facts in samenwerking met A.S. Watson de Learning Module ‘Bouw je eigen Young Talent Traineeship’. Dit is de eerste module uit een reeks van vijf. Quincy Burke (Founder Recruitment Facts) werkt samen met A.S. Watson professionals Anke Reusken (Head of Recruitment & Employer Branding) en Chiara Kieft (Manager Learning & Development) om met jou de cruciale stappen te delen die je met jouw organisatie kan zetten om je eigen traineeship te lanceren. De learning modules nemen je mee in de manier waarop A.S. Watson een Traineeship van A tot Z ontwikkelt en vervolgens succesvol lanceert. Als succes case-study wordt het Young Retail Talentprogramma voor MBO’ers van A.S. Watson gebruikt.

A.S. Watson

A.S. Watson, bekend van onder andere Kruidvat, ICI PARIS XL en Pour Vous, neemt jaarlijks tientallen filiaalmanagers aan voor haar winkelformules. Met de lancering van het Young Retail Talentprogramma voor MBO’ers, heeft A.S. Watson sinds juni 2018 een toekomstbestendige recruitment- en talent ontwikkelingsstrategie ontwikkeld voor het binnenhalen van deze schaarse doelgroep. Nu al worden er 30 Retail Trainees geselecteerd uit 800 sollicitaties, waarna zij worden opgeleid tot filiaalmanager binnen een eigen winkelonderneming.

Interessant voor jou?

Deze Learning Module is interessant wanneer je op basis van potentie en competentie nieuw (jong) talent wilt werven, om ze vervolgens aan de hand van een traineeship inhoudelijk op het juiste niveau te krijgen. Zo creëer je ontwikkelingskansen, passend bij jouw organisatie, waarmee je doelgericht en duurzaam investeert in nieuw personeel.

Is deze Learning Module interessant voor jou en je organisatie? Meld je hier aan om de lancering op 8 mei niet te missen, je krijgt een notificatie zodra de inschrijving start. De eerste 15 deelnemers krijgen naast deelname ook een verdiepingssessie cadeau.

Heb je zelf ook kennis in huis en wil je een Learning Module binnen Recruitment Facts aanbieden? Of heb je andere vragen? Mail dan naar quincy@recruitmentfacts.nl.

Quincy Burke

Leave a Response

×